On taas kulunut aikaa viime päivityksestä. Eipä sillä, että viime aikoina olisikaan tapahtunut mitään erityistä tai olisin neulonut paljon. Minulla oli viime kuussa koeviikot yliopistolla ja aika meni kokeisiin lukemiseen.

En ole neulonut oikeastaan mitään. Laatikko pursuaa "ufoja", joita on kertynyt vuoden aikana huikea määrä. Milloinkahan sitä oikein innostuu saattamaan ufot valmiiksi??

Pöllölapasten jälkeen on valmistunut vain yksi työ. Neuloin uusimmasta Novitasta mallin numero 44. Tosin en voi väittää, että työstä olisi tullut samanlainen! Lankana oli Puron Aallokko, joka on todella kaunista! Neulottuani yläosan (huom! puikkokoko, silmukkamäärä ja tiheydet olivat oikeat!) huomasin, että se on ohjeen noudattamisesta huolimatta aivan liian iso!! Taas kerran mallikoko ei täsmää! En tiedä mistä tämä johtuu?! Ovatko Novitan mallit aina näin isoja? (Minulla kokona oli M). Joka tapauksessa yläosa oli sen verran pitkä, että en voinut neuloa helmakaitaletta ollenkaan. Siispä kiinnitin työn (ts. erotin hihat) palmikkojen kohdalta. Harmittaa silti! Väri kuitenkin miellyttää.

"Ihana kamala Aallokko" Seison kuvassa näköjään jotenkin vinossa. Saapi luvan välttää.

Nyt en pysty neulomaan juuri mitään. Koeviikon jälkeen ranteet ja sormet ovat olleet niin kipeät (kirjoittaminen on rankkaa puuhaa!), että en ole pystynyt neulomaan kuin pikkiriikkisen kerrallaan. Eräällä neulomolaiselle olisi tekeillä säärystimet, tosin ensiksi neulon testisäärystimet ja sen jälkeen ne varsinaiset. Saa nähdä milloin saan ne valmiiksi.. Heti kun kipu helpottaa, uskon, että pystyn neulomaan nopeamminkin. Siihen asti mennään käsien kunnon mukaan.

Täällä on muuten ihana keväinen sää. Aurinko paistaa ja ulkona on lämmin

Mukavaa sunnuntaita kaikille!